Juul Labs, 24 adet Juul uyumlu Pod olarak satılan sahte kopya markalara dava açtı.

Juul Labs, 24 adet Juul uyumlu Pod olarak satılan sahte kopya markalara dava açtı.

Dün, JUUL Labs Amerika Birleşik Devletleri Uluslararası Ticaret Komisyonu'nda (ITC) ABD, Çin ve Uruguay merkezli 24 kuruluşa ABD'de “JUUL-uyumlu” kapsüller satmaya yönelik yeni bir şikayette bulundu. Sahte pod mod ürünleri JUUL Labs tarafından tutulan bir dizi patenti çiğneyen, reşit olmayan kullanıcılara “Pink Frosted Yellow Cakes”, “Berry Lemonade” ve “Strawberry Milk” gibi isimler içeren uygunsuz tatlar içeriyor.

Çocuklar için açıkça pazarlanan lezzetlerle, bu kopya kapsüller, JUUL ürünlerini veya herhangi bir nikotin dağıtım cihazını kullanmaması gereken kullanıcıları çekmeye çalışıyor. Tümüyle olmasa bile, çoğu kopyacı, yasadışı kapsüllerini gençlerden korumak için çok az ya da hiç yaş doğrulama sistemi kurmaz. JUUL’un, ürünlerimizi kullanan gençlere yönelik misyonuna zıttır.

ABD, Çin ve Uruguay'daki 24 kuruluşun tümü ABD'de hak ihlalinde bulunan JUUL-uyumlu kapsüller satıyor, kaynakları ve içeriği bilinmediği için halkı tehlikeye atıyor ve bu kapsülleri korumak için çok az ya da hiç yaşlanma doğrulama süreci kullanmıyorlar. Otantik aromalı JUUL Labs ürünleri, sahte I.D.s, reşit olmayan kullanıcılara ve toplu alıcılara karşı koruma sağlayan endüstri lideri bir yaş doğrulama sistemi tarafından web sitemizde korunmaktadır.

Kötü oyuncuların eylemlerinden bağımsız olarak, misyonumuz ve hedeflerimiz sigarayı ortadan kaldırmak ve dünyanın bir milyar insanının yaşamını iyileştirmek.

Yayınlanan 2018-12-01 Pods Makaleler 0 2061

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu