Sigaraya Alternatif mi Arıyorsun?

Sigaraya Alternatif mi Arıyorsun?

E-sigara nedir? E-sigaralar, bir pil, bir atomizer ve nikotinli veya nikotinsiz aromalı likiti tutacak küçük bir tanktan oluşan elektronik cihazlardır. Likiti ısıtan elektronik sigara cihazı buhar çıkarır, dolayısıyla sigara içmek yerine elektronik sigara terimi kullanılır.

Farklı elektronik sigaralar, farklı müşterilerin zevklerine hitap edecek ve elektronik sigara içme deneyimini keşfetmelerini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Ancak tüm e-sigaralar aynı değildir. İki ana teknoloji türü vardır: açık ve kapalı sistem cihazları.

Kapalı sistem e-sigaraların kullanımı genel olarak daha kolay ve bu dünyaya yeni başlayanlar için bile uygundur.

Genellikle, içine e-likitin bulunduğu bölmeyi yerleştirdiğiniz biz bunlara pod diyoruz ve bölme boşaldığında kolayca çıkarıp değiştirebilirsiniz.

Artık elektronik sigara dünyasını daha iyi anladığımıza göre, meselenin özüne geçelim: e-sigaralar geleneksel olanlardan daha mı kullanışlıdır?

Maliyet etkinliği göz ardı edilmemelidir, aslında, cihazınızı satın aldıktan sonra tek yapmanız gereken, size en uygun aromaları seçmek ve yedek podları kendinize almaktır. Ortalama olarak bir Pod, markaya göre değişkenlik gösterebilir ama yaklaşık 800 çekim civarındadır.

Elbette her elektronik sigara kullanıcısının ve her sigara içen kişinin farklı alışkanlıkları vardır, bu nedenle bunlar yalnızca gösterge niteliğindeki verilerdir ancak kolaylık yine de oldukça açıktır.

Kapalı sistem yani kullan-at pod sistemi olan markaların dünyada öncüleri vuse ve juul markasıdır. İki markaya da web sitemizden ulaşabilirsiniz. 

Yayınlanan 2023-11-26 Pods Makaleler 0 302

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu