Elektronik Sigara İle Uçağa Binebilir miyim?

Elektronik Sigara İle Uçağa Binebilir miyim?

Uluslararası ve yurt içi uçuşların tümü aynı düzenlemelere sahiptir; elektronik sigaraları ve/veya pilleri kontrol edilmiş bagajlarında saklamasına izin verilmez. Bunun yerine elektronik sigaranızın el bagajınızda baş üstü dolaplarında sabitlendiğinden emin olmanız gerekir.

Ayrıca, diğer tüm likitlerde olduğu gibi, havalimanları da yolcuların tüm e-likitleri, parfümünüzün konacağı şeffaf bir torbaya koymalarını gerektirir ve lütfen 100 ml likit kuralının elektronik sigara likitleri için geçerli olduğunu unutmayın. Maksimum güvenlik için, e-sigaranızı kapatmak (mümkünse) ve herhangi bir mod cihazının herhangi bir tanktan veya temizleyiciden bağlantısını kesmek en iyisidir. Uçaktaki hava basıncı tankınızın veya kapsülünüzün akıtabilmeye neden olabileceğinden tankınızı boşaltmanız da tavsiye edilir.

Bu kuralların tümü ripple'lar için geçerlidir, aynı kurallara uyduğunuz sürece risksiz bir şekilde onlarla seyahat etmenize izin verilir.

Uçakta elektronik sigara içmek mi?

Eskiden uçuşlarda içilmesine izin verilirken artık bu durum geçerli değil. Hiçbir ticari havayolunda uçuşta elektronik sigara içilmesine izin verilmez.

Artık çoğu havayolunun uçuş öncesi güvenlik gösterilerinde elektronik sigara kısıtlamalarını vurgulayan düzenlemeler var. Uçaktaki tüm banyolarda duman dedektörleri bulunmaktadır ve kuralları çiğnemeyi tercih etmeniz durumunda bu dedektörler yanınızda olacaktır. Çoğu durumda elektronik sigara cihazınızı kullanmayı bırakmanız konusunda uyarılacaksınız. 

Her ne kadar uçaklarda e-sigara ve elektronik sigara yasaklanmış olsa da konu Ryanair'e gelince (hiç de şaşırtıcı olmayan bir şekilde) bir istisna var. Havayolu, uçakta sattıkları dumansız sigaraların (bunun bir şey olduğunu kim bilebilirdi) kullanımına izin veriyor, ancak incelemelere göre, bazıları Ryanair için nikotinin gerekli olduğunu iddia etse de, buna değmezler. Bunun yerine, sinirlerinizi sakinleştirmek için uçuşunuzdan önce bir Relax Ripple aromasını pufflayın.

Sonuç olarak, uçarken veya havaalanı güvenliğinden geçmek zorunda kaldığınızda, elektronik sigaralarınızı telefonunuz veya dizüstü bilgisayarınız gibi diğer küçük elektronik cihazlar gibi düşünün; onları istediğiniz zaman kullanamazsınız. Kontrol edilmiş bagajınızda olmadıkları sürece bunları el bagajınızda bulundurmanızda sakınca yoktur. Havaalanında veya uçakta elektronik sigara içmeye çalışmayın. 

Yayınlanan 2023-10-23 Pods Makaleler 0 3685

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu