JUUL2, 2023 Yılının Prestijli Ürünü Ödülünü Kazandı!

JUUL2, 2023 Yılının Prestijli Ürünü Ödülünü Kazandı!

Yıllık Yılın Ürünü Ödülü, Birleşik Krallık'ta ürün yeniliğine ilişkin en büyük ve en kapsamlı çalışma olup, uzmanlardan oluşan bir panel tarafından kısa listeye alınmış ve halk tarafından ödüllendirilmiştir.

Juul Labs Birleşik Krallık İletişim ve Marka Kıdemli Direktörü Efe Abebe-Heywood, ödülle ilgili şunları söyledi: "Ürün kalitesi ve yenilikçiliğe olan bağlılığımızın JUUL2'ye bu ödülü veren seçmenler tarafından takdir edilmesinden son derece gurur duyuyoruz. Yeni JUUL2 sistemimiz, yetişkin sigara içenlere, geçiş yolculuklarında onları desteklemek amacıyla, yanıcı sigaraların kıvamına ve deneyimine daha çok benzeyen bir ürün sunarak, buhar teknolojisinde bir adım değişikliğe işaret etmiştir.

Sigara içmek, Birleşik Krallık'ta önlenebilir ölüm ve hastalıkların önde gelen nedeni olmaya devam ediyor ve biz Juul Laboratuvarları'nda, reşit olmayanların kullanımıyla mücadele ederken daha fazla yetişkin sigara içicisini sigaradan vazgeçirme misyonumuza bağlı kalıyoruz."

2023 Ödülü, Birleşik Krallık'taki JUUL2 portföyünü daha da genişleten, olgun siyah frenk üzümü notalarına sahip klasik bir tütün aroması olan yeni bir JUUL2 Siyah Frenk Üzümü Tütünü çeşidinin piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk geliyor. Yeni Blackcurrant Tobacco JUULpod'lar Ocak ayında JUUL web sitesinde piyasaya sürüldü ve ulusal çaptaki tüm büyük perakendecilere dağıtılacak.

Şirketin Birleşik Krallık'a yönelik hedeflerini özetleyen JUUL Labs Birleşik Krallık Ülke Lideri John Patterson şunları söyledi: "Ürün olarak tanınmaya hak kazanmamız, teknolojik inovasyona, yetişkin odaklı portföy yelpazesine ve sorumlu pazar yönetimine sürekli odaklanmamızın bir kanıtıdır. Vaping ve Isıtmalı Tütün Ürünleri kategorisinde Yılın Ödülü.

Geçen yılın piyasaya sürülmesinden bu yana yeni JUUL2 sistemine geçiş yapan yetişkin sigara içenlerin ve buhar kullanıcılarının sayısı bizi cesaretlendirdi ve yeni Frenk Üzümü Tütün kapsüllerimizin piyasaya sürülmesinin, daha da fazla yetişkin sigara içicisine yardımcı olmak için daha fazla seçenek sunacağından eminiz. yanıcı sigaralardan uzaklaşıyorlar.”

JUUL2, başarılı bir pilot lansmanın ardından Nisan 2022'de piyasaya sürüldü. Şarj edilebilir pod tabanlı sistem, potansiyel olarak zararlı ve uyumlu podlarla mücadele etme yeteneği de dahil olmak üzere yeni teknolojiler ve özelliklerle önceki sürümlerden güncellendi ve JUUL ürünlerinin yasadışı ticaret pazarına bir darbe vurdu.

JUUL ürünlerini stoklayan tüm Birleşik Krallık perakendecilerinin şirketin 'Challenge 25' yaş doğrulama politikasını desteklemesi bekleniyor ve devam eden gizli alışveriş denetimlerine tabi olmaları bekleniyor. Şirket aynı zamanda kullanılmış kapsüller ve cihazlar için bu yılın sonlarında uygulamaya koymayı umduğu bir geri alma ve geri dönüşüm programını da deniyor.

Patterson şöyle devam etti: "Kaynaklarımızı, sigara içenlerin geçişini sağlamayı ve ürünlerimizin izinsiz ve reşit olmayan kullanımıyla mücadele etmeyi amaçlayan teknolojilerin geliştirilmesine odakladık."

"Yanıcı sigaraları ortadan kaldırma hedefimizin bir parçası olarak, sektör geliştikçe daha sorumlu ve çevresel açıdan sürdürülebilir bir pazar sağlamak için perakendeciler ve kilit paydaşlarla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz."

Yayınlanan 2023-10-10 Pods Makaleler 0 405

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu