Yepyeni JUUL2'yi deneyimlemeye hazır mısınız?

Yepyeni JUUL2'yi deneyimlemeye hazır mısınız?

Juul Labs, daha fazla yetişkin sigara içicisini yanıcı sigaralardan geçirme misyonunun son adımı olan JUUL2'yi İngiltere'de tanıttı. 

İlk olarak sadece Juul.co.uk web sitesinde piyasaya sürülen JUUL2 Sistemi, potansiyel olarak zararlı sahte ve uyumlu kapsüllerle mücadele yeteneği de dahil olmak üzere yetişkin sigara içenler için yeni teknoloji ve özelliklerle önceki sürümlerden güncellendi.

JUUL2'nin orijinaliyle nasıl karşılaştırıldığını görün.

BATARYA KAPASİTESİ % 25 Daha fazla                                                  

ŞARJ SÜRESİ  Hızlı şarj ile 30 dakikada %80                           

PODUN İÇİNDEKİ LİKİT %70 Daha fazla 

Yetişkin sigara içenlerin geri bildirimlerine dayanan JUUL2 özellikleri şunları içerir:

Yanıcı sigaralarla rekabet eden daha tutarlı bir buhar deneyimi
Daha büyük, uzun ömürlü pil ve akıllı ışık sistemine sahip, e-sıvı seviyesini ve pil ömrünü bildiren yeni tasarlanmış bir JUUL Cihazı
Yeni tasarlanmış Tütün ve Mentol JUUL2 kapsülleri (18 mg/ml nikotin)
Sahte kapsüllere karşı daha fazla mücadele için JUULpod ID'nin dahil edilmesi gibi yetkisiz kullanımı önleyen teknoloji.
Juul Labs'in EMEA Başkan Yardımcısı Dan Thomson , “Birleşik Krallık'ta yeni nesil JUUL2'yi piyasaya sürmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi . "Misyonumuzun önemli bir parçası, yetişkin sigara içenleri, dünyada önlenebilir ölümlerin önde gelen nedeni olan ve yılda yaklaşık 90.000 İngiliz'i öldüren sigaradan uzaklaştırmaktır.

"Yetişkin içicileri yanıcı sigaralardan potansiyel olarak daha az zararlı, yanıcı olmayan bir alternatife geçirmenin en iyi yönteminin, sigara içmenin kıvamına ve deneyimine çok benzeyen bir ürün sağlamak olduğuna inanıyoruz. JUUL2 ile, daha fazla yetişkin sigara içicisinin geçişini hedeflediğimiz için bu yönde bir adım daha attığımıza inanıyoruz.”

JUUL2 ürünlerini satın almak isteyen yetişkin sigara içenler, Juul.co.uk web sitesinde fotoğraflı kimlik yaşı ve kimlik doğrulamasını içeren Juul Labs'ın zorlu yaş doğrulama sürecinden geçmeye devam edecekler.


JUUL2'nin piyasaya sürülmesi, Rusya, Ukrayna, İtalya ve Filipinler'de ve Türkiye'de yakın zamanda başlatılması planlanıyor. 

Yayınlanan 2022-02-15 Pods Makaleler 0 15902

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu