Juul Labs, İhlal ve Yasadışı Karaborsa Ürünlerine Karşı Yeni Bir Eylem Planı Açıkladı!

Juul Labs, İhlal ve Yasadışı Karaborsa Ürünlerine Karşı Yeni Bir Eylem Planı Açıkladı!

Bu patent uygulama eylemi, Eonsmoke ve Ziip Labs dahil olmak üzere, yetkisiz Juul uyumlu ürünlerin ithalatçılarını hedefleyen, ITC'de izlenen önceki Juul Labs eylemlerini ortaya koymaktadır. Geçmişteki eylemler, 40'tan fazla yasadışı ve yetkisiz Juul uyumlu pod ve ürünün ithalatının devam etmesini başarıyla durdurdu.

Bu yeni eylemle Juul Labs, yalnızca şikayette adı geçen kapsül ürünlerini değil, aynı zamanda Juul Labs'in patentli tasarımlarını kopyalayan diğer tüm ihlal eden pod ürünlerini de engelleyen bir çözümle daha da büyük bir etki istiyor.

Bu yeni ITC eylemi, başarılı olursa, boş ve yeniden doldurulabilir kapsüller veya THC gibi maddeler içeren, kullanıcı tarafından değiştirilebilecek yetkisiz Juul uyumlu ürünlerin pazarından çıkmasına yardımcı olacak ek kamu yararı sağlayacaktır. 

Bu, Juul Labs'ın küresel uygulama programında, buhar ürünlerinin yasadışı ticaretini bozmak ve reşit olmayan kullanıcılar için daha az sorumlu bir pazar oluşturmak için son girişimidir. 

Yasadışı, Yetkisiz Juul Uyumlu Ürünlerin Halk Sağlığına Etkisi

Son üç yılda, Juul Labs, halkı hak ihlallerinden korumak için fikri mülkiyetine yaptığı yatırımdan aktif olarak yararlanmak için savaştı. Buna ek olarak, Juul Labs, yasadışı ürünler satmak için Juul Labs'ın fikri mülkiyetini kötüye kullanan üreticilere ve distribütörlere karşı agresif bir şekilde uygulayarak buhar ürünleri için daha sorumlu bir pazar sağlamak için düzenleyicileri ve yasa uygulamalarını destekledi.

Yetkisiz Juul uyumlu ürünler, Juul Labs'ın ticari lansmanını izleyen yıllarda ABD pazarına girmeye başladı. Bunlar, Juul Labs'ın izni olmadan orijinal JUUL ürünleriyle kullanılmak üzere tasarlanmış, üretilmiş, pazarlanmış ve satılan üçüncü taraf ürünlerdir. Bu yetkisiz ürünler, nikotin ve THC ve CBD dahil diğer maddeleri içeren e-sıvı formülasyonlarla pazarlanan kapsülleri ve kullanıcının kendi e-sıvılarını doldurması ve doldurması için boş olarak satılan diğer podlarıda içerir.

Bu tür yasadışı ürünler, yetişkin tüketiciler için bilinmeyen kalite kontrolleri ve üretim standartları altında üretildikleri için ek sağlık ve güvenlik riskleri oluşturabilir; başka ürünlerde bulunmayan zararlı kimyasallar veya bileşenler içerebilir; ve bilinmeyen ve test edilmemiş sıvılarla doldurulması ve yeniden doldurulması da dahil olmak üzere kullanıcılar tarafından değişiklik yapılmasına izin verecek şekilde tasarlanabilir.

Bu tür ürünlerin satıcıları aynı zamanda reşit olmayan önleme tedbirlerini baltalayabilir, çünkü bunlar tipik olarak sosyal kaynaklar gibi ve uygun yaş doğrulama gereklilikleri olmadan çevrimiçi olarak perakende kanallar yoluyla elde edilir ve genellikle “gençlik çekici” tatlar ve ambalajlarda pazarlanır.

Yetkisiz Juul uyumlu kapsüller yalnızca kullanıcılar için potansiyel önemli riskler oluşturmakla kalmaz, aynı zamanda yasadışı olarak pazarlanmaktadır. Piyasaya önceden izin verilmeden FDA'nın kabul tarihinden (8 Ağustos 2016) sonra pazara geldiler ve şimdi FDA'nın “Sanayi Rehberi: Elektronik Nikotin Dağıtım Sistemleri (ENDS) ve Diğerleri için Sınırlama çeşitli kısıtlamalarla satılıyorlar. Pazar Öncesi Yetkisiz Pazardaki Saygın Ürünler. ” Genellikle Juul Labs'ın ticari markalarının ve pazarlama materyallerinin yetkisiz kullanımı da dahil olmak üzere aldatıcı pazarlamaları, farkında olmayan yetişkin kullanıcıların bu tür ürünlerin Juul Labs tarafından alınmadığı veya yetkilendirilmediğini varsaymalarına yol açabilir.

Juul Labs'ın artan buharsızlık kullanımı raporlarına yanıt olarak ürün tekliflerini gönüllü olarak kısıtlamasının ardından Kasım 2018'de Amerika Birleşik Devletleri'nde satılan yetkisiz Juul uyumlu ürünlerin hacminde önemli bir artış oldu. Juul Labs'ın tütün, -menthol ve nane aromalı JUUL ürünlerinin tuğla ve harç perakende satış mağazalarına satışını ve dağıtımını askıya alması, her ikisinden de bir dizi lezzette yetkisiz Juul uyumlu kapsüllerin satışının artmasına neden oldu. mevcut ve yeni üreticiler.

Örneğin, Eonsmoke, 2019'un çoğu boyunca haftalık olarak yaklaşık 500.000 paket yetkisiz Juul uyumlu kapsül satıyordu.

Juul Labs'ın Yetkisiz Juul Uyumlu Ürünlere Karşı Geçmiş İşlemleri

Ekim ve Kasım 2018'de Juul Labs, ABD ITC'de iki patent icra davası ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki çeşitli federal bölge mahkemelerinde ve Avrupa'daki birkaç mahkemede birkaç ilgili dava açtı.

İlk eylem, Culton, New Jersey merkezli bir işletme olan Eonsmoke ve hem Eonsmoke hem de 4X markalı ürünleri ithal eden ve satan Juul Labs'ın patentlerini ihlal eden bir dizi ithalatçıyı hedef aldı. ITC 20 Nisan 2020'de Nihai Tespitini yayınladığında, Eonsmoke hariç tüm hedefler çözülmüştü. Ve böylece, ITC, Eonsmoke'un tüm 4X kapsülleri de dahil olmak üzere, Juul Labs'ın geçerli patent taleplerini ihlal eden, yetkisiz Juul uyumlu kapsülleri buldu. Eonsmoke'e, bu tür ihlalde bulunan tüm ürünleri hemen ABD'ye aktarmayı durdurması ve ABD'de halihazırda bu tür ürünleri satmasını, pazarlamasını, reklamını ve dağıtımını durdurması emredildi.

20 Kasım 2018'de yapılan ikinci eylem, Juul Labs patentlerinin üreticilere, ithalatçılara ve yetkisiz Juul uyumlu kartuş veya kapsül satıcılarına karşı farklı bir dizi iddiada bulundu. Bu, bu tür yasadışı ürünlerin pazar lideri üreticisi ve satıcısı olan Ziip Labs'ın o zamandaki ürünleri ihlal ettiği kapsülleri içeriyordu. İlk ITC eyleminde olduğu gibi, belirtilen hedeflerin çoğu duruşmadan önce Juul Labs'a yerleşti. Eylül 2019'da beş hedef yargılanmasına rağmen, beş ifade de açılış açıklamalarının tamamlanmasından hemen sonra yerleşti. Aslında, açılış bildirimleri sunulduktan sonra, Ziip Lab, 25'ten fazla markasının yetkisiz Juul uyumlu podların tamamını fabrikasının bulunduğu Çin'den ithal etmeyi bırakmayı kabul etti. 7 Nisan 2020'de,

Juul Labs, yetişkin tüketicileri yasadışı buhar ürünlerinden korumak için çalışmaya devam ediyor ve fikri mülkiyet haklarını aktif olarak ihlal eden ve halk sağlığını zayıflatan üreticilere karşı agresif bir şekilde uygulanacak.

Yayınlanan 2020-07-16 Pods Makaleler 0 6546

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu