Sağlığınızı önemsiyoruz. Koronavirüs’e karşı tedbirlerimizi aldık!

Sağlığınızı önemsiyoruz. Koronavirüs’e karşı tedbirlerimizi aldık!

Devam eden bu süreçte Sağlık Bakanımız tarafından açıklanan ülkemizde görülen vakaların artmasının ardından aldığımız tedbirleri artırdık.

Bu doğrultuda Corona salgınına karşı çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve toplum sağlığının korunması adına verdiğimiz hizmetlerde kesintiye gitmeden, aldığımız tedbirleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Çalışanlarımızın ve siz değerli müşterilerimizin sağlığını korumak için:

•    Şirketimizin Türkiye genelinde ki ofis ve depolarımızı sıklıkla temizlenerek dezenfekte edilmektedir. Dezenfeksiyon işlemleri düzenli olarak devam edecektir.
•    Tüm çalışma alanlarımızda hijyen planları oluşturulmuştur. Buna göre, dezenfektan malzeme ile temizlik işleri artırılmıştır.
•    Virüsten korunma yöntemlerine dair çalışanlarımız sürekli olarak bilgilendirilmektedir.
•    Koronavirüs açısından daha riskli grupta bulunan çalışanlarımıza evden çalışma imkanı sağlanmıştır.
•    Yemekhane, asansör, sağlık merkezi gibi ortak kullanım alanlarında özel hijyen tedbirleri alınmakta, havalandırma sistemlerinin bakımı yapılmaktadır.
•    Şirket bünyemizde gerçekleştirilen etkinlik ve organizasyonlar ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bunun yanı sıra tüm yurt dışı iş seyahatleri, toplantı, eğitim, seminer, konferans vb. etkinlikler iptal edilmiştir.

Aldığımız tedbirlerle, tüm şubelerimizde düzenli olarak dezenfekte çalışmaları sürdürülerek, sizlerin sağlıklı bir ortamda güvenle hizmet alabilmesi sağlanmıştır.

Bize her zaman çağrı merkezimizden ulaşabileceğinizi hatırlatır, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,

Yayınlanan 2020-03-21 Pods Makaleler 0 8607

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu