Kurucu ortağımız James Monsees istifa etti.

Kurucu ortağımız James Monsees istifa etti.

Monsees ve Bowen, 2005 yılında Stanford Üniversitesi'nde yüksek lisans tezi üzerinde birlikte çalıştıktan sonra Juul'u yarattılar. İkisi, ABD'de en başarılı e-sigara haline gelen JUUL 'ü tasarladı.


Monsees, Juul gibi sigara içenlere nikotin düzeltmelerini potansiyel olarak daha az zarar vererek vermeyi vaat eden ürünlerin savunucusuydu. 2013 yılında yeni ürünlerin tütün endüstrisini nasıl dönüştürebileceği konusunda TEDx Konuşması yaptı.

“Bu şirketi hepimiz beraber inşa ettik, kariyerimin ve belki de hayatımın en ödüllendirici deneyimi oldu,” dedi Monsees, Juul çalışanlarına bir e-postayla yeni evlendiğini ve ailesiyle daha fazla zaman geçirmeyi dört gözle beklediğini söyledi.

Eylül ayında şirket K.C. Tütün devi Altria Group Inc.'de uzun süredir yönetici olan Crosthwaite, CEO olarak görev aldı. Altria, Juul'a 13 milyar dolarlık bir yatırım yaptı ve bunun ardından yaklaşık üçte ikisi değer kazandı.

Crosthwaite, Monsees'i çalışanlara e-postayla övdü.

Crosthwaite, “Kurucularımızdan biri olarak James, bu şirketin yaratılmasında temel rol oynadı ve bu şirketi sıfırdan inşa etmede etkili oldu” dedi.

Daha önce Juul’un baş ürün müdürü olan Monsees, Ekim ayında Bowen ile yeni kurulan bir kurucu ofisine taşındı. Bowen JUUL'de kalıyor.

Yayınlanan 2020-03-14 Pods Makaleler 0 2882

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu