Sahte Juul Nasıl Anlaşılır ?

Sahte Juul Nasıl Anlaşılır ?

JUUL Labs, sahte JUUL Başlanğıç seti ve podlarının piyasada olduğunun farkındadır. Bundan dolayı JUUL ürünlerini yalnızca yetkili satıcılar aracılığıyla satın almanızı şiddetle tavsiye ediyorlar. Sahte JUUL ürünleri, ciddi JUUL gibi yüksek kaliteli malzemelerle üretilmedikleri için ciddi güvenlik ve sağlık riski oluşturur. JUUL Labs, günümüzde piyasadaki sahte vaping cihazlarıyla ilgili olarak tüketicilerin artan suistimalinden dolayı, ticari marka ürünlerinin üretimini ve dağıtımını durdurmak için çeşitli kanun uygulayıcı kurumlarla çalışan özel bir ekip oluşturdu.

JUUL Labs, sahte JUUL kitini ve sahte JUUL kapsüllerini satmadıklarından emin olmak için satıcılarla düzenli olarak pazar yerlerini izler. Bazı doğrulama programları aracılığıyla şirket satıcılara sahte olduğu düşünülen ve ticari marka ihlali sorunları olan postalarla iletişim kurar. JUUL, çevrimiçi izleme ekibi aracılığıyla bilgi sağlamaları istendiğinde müşterilerin işbirliğini teşvik eder. Sahte JUUL öğesi almamak için JUUL kapsüllerini ve cihazları doğrudan juulpod.com.tc veya yetkili bir satıcıdan satın almak en iyi ihtimaldir.

Sahte Juul cihazları Shenzhen, Çin'de, çoğunluğu üretiliyor ve 600'den fazla fabrikada vaping cihazları üretiliyor. Fikri mülkiyet yasalarına uyan gerçek vape fabrikaları olsa da, bunların çoğunu düzenlemek ve denetlemek için vardır. Tüketicileri düşük fiyatlar sunarak cazip hale getiren akıllı satıcılar aracılığıyla batı ülkelerine nüfuz edebiliyorlar. Söylemesi üzücü, ama sahte ürünler sattığının tamamen farkında olmayan masum satıcılar da var.

Tekrar doldurulabilir kapsüller gibi taklit aksesuarlar dahil olmak üzere çevrimiçi satılan sahte JUUL ürünleri var. Ucuz ve sahte vaping cihazlarında olduğu gibi, bu aksesuarlar da sizin için tehlike oluşturabilir.

Ürünün standart fiyatı ortalama fiyattan daha düşükse, ürünün sahte olduğu olasılığı yüksektir. Üreticiler sahtecilikle mücadele için özgünlük kodları koydu. Yüzey çizildiğinde bir kod ortaya çıkar ve kodun geçerli olup olmadığını kontrol etmek için şirketin internet sitesine girilir. Tabii ki, gerçek ürünler geçerli kodlara sahip olanlardır. Kod birkaç kez işaretlendiğini gösterirse, her kod benzersiz olduğundan, öğenin sahte olduğu olasılığı yüksektir.

Ülkemizde de sahte Juul ürünlerine rastlamaktayız bu açıdan lütfen ürün alırken güvenli sitelerden alışveriş yapın. 

Yayınlanan 2018-11-03 Pods Makaleler 0 23137

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu