JUULPod'un İçindekiler Nelerdir ?

JUULPod'un İçindekiler Nelerdir ?

JUULPODLARIN İÇİNDEKİLER

Yıllar süren araştırmalar sayesinde JUUL Labs, endüstri lideri ABD ortaklarını kullanarak sıkı kalite kontrollü süreçler altında karıştırılan tescilli e-sıvı formülünü geliştirdi.

PROPİLEN GLİKOL VE GLİSERİN (30/60 MIX)

Propilen glikol ve gliserin, görünür buhar oluşturmak için kullanılan ve tıp, güzellik ve gıda endüstrileri tarafından yaygın olarak kullanılan berrak sıvılardır. Tüm e-sıvılar olmasa da çoğunluğu propilen glikol (PG) içerir.

BENZOİK ASİT

Benzoik asit, tütün ve diğer maddelerde bulunan doğal olarak oluşan bir maddedir. Nikotin tuzları formülasyonumuzun bir parçası olarak nikotin ile kombine edildiğinde, sigara benzeri memnuniyet sağlanmanıza yardımcı olur.

NİKOTİN

Nikotin, tütün bitkisinden gelen bir uyarıcıdır. Yüksek derecede saflaştırılmış / USP sınıfı / farmasötik sınıf nikotin kullanıyoruz.

LEZZET

JUULpodları aromaları, her bir aroma için spesifik tat profilini sağlayan hem doğal olarak oluşan hem de yapay aroma bileşenlerinden oluşur.

Elektronik sigara sıvısı veya nikotinin yutulmasının sağlık üzerindeki etkisi hakkında başka sorularınız veya endişeleriniz varsa, doktorunuza danışmanızı öneririz.

Yayınlanan 2020-01-03 Pods Makaleler 0 2039

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu