JUUL ürünlerini alırken dikkat etmeliyiz.

JUUL ürünlerini alırken dikkat etmeliyiz.

Tüm dünya'da pazar lideri JUUL olduğu için malesef çok fazla sahte, klon podlar ülkemize de gelmiştir. Bilindiği üzere 2018 yılının başından bu yana JUUL.com.tr domaini altında sizlere orijinal JUUL ürünlerini ulaştırdık. Malesef alan adımızın prosedürlerden dolayı Türkiye'de iletişime kapanması ile juulpod.com.tc yaptık. Bu fırsat bilen bir çok kişi benzer isimlerle JUUL'ün başına turkiye , turkey , tr vb. gibi web siteleri açarak bizi taklit etmeye çalıştılar. Lütfen bu tarz sitelere dikkat edelim. 

Ülkemizde artan popülariteye ve artan talepler olduğu için daha uygun fiyatlı ve çeşitli olarak sahte ürünler satılmaya başlanmıştır. Lütfen ürün alırken çok dikkatli olun. Biz tüm ürünlerimizi direk JUUL merkezinden aldığımız için hepsi kesinlikle orijinal ama diğer web sitelerin de malesef durum bu şekilde değil. 

Klonun ne kadar iyi olduğuna bağlı olarak onları tespit etmek zor veya kolay olabilir. Onlardan kaçınmak daha kolaydır. Kendi sağlığınız için lütfen tüm alışverişlerinizi juulpod.com.tc alan adınından yapın. Eğer farklı bir yerden ürün alırsanız bile bize ulaşırsanız orijinallik teyit edebiliriz. 

Sahte JUULPod'ların kutularından paketlemesinden ve tadından anlayabilirsiniz. İçiniz rahat etmesi için bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlık için sadece orijinal ürünler kullanmaya lütfen çok dikkat edin. 

Yayınlanan 2019-12-18 Pods Makaleler 0 1796

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu