İngiltere'de ki JUUL reklam kampanyaları

İngiltere'de ki JUUL reklam kampanyaları

JUUL, ilk İngiltere pazarlama kampanyasını başlatıyor. Kampanya, yanıcı sigaralara alternatif olarak JUUL’a geçen yetişkin sigara içenlerin referanslarını içeriyor. Kampanya, 1 Temmuz'dan itibaren Londra, Birmingham, Manchester, Liverpool, Leeds, Glasgow, Cardiff, Bristol, Newcastle ve Belfast'taki Ev Dışı (OOH) sitelerinde 12 hafta sürecek. Bu on ilden her birinin sigara içme potansiyeli yüksektir ve kampanya alkol ve tütün tüketim merkezlerinin yakınında yürütülecektir.

Kampanyada, her biri 30 yaşın üzerinde olan ve yanıcı sigaralardan sekiz ila otuz beş yaşına kadar değişen dönemlerde yanıcı sigaralardan geçiş yapmakta zorlanan beş farklı yetişkin eski sigara tiryakisi bulunuyor.

Ayrıca, her sigara içen kişinin değişen geçiş yolculuğu ve diğer yetişkin sigara içenlerin Geçiş Yapma konusunda ilham vermelerine yardımcı olmak için geçiş nedenleri hakkında daha fazla ayrıntı veren bir eğitimsel pr kampanyası ve yerel marka elçisi etkinliği ile desteklenecek.

JUUL Labs İngiltere Genel Müdürü Dan Thomson, şöyle diyor: “Tanıklık kampanyamızda yer alan eski sigara içenler kişisel hikayelerini ve JUUL'un yanıcı sigaralardan geçiş yapmalarına yardım etmede oynadıkları rolü paylaşıyor. Geçiş yapmanın temel nedenleri daha fazla sosyal içermeyi içermekteydi, ikna olduğum kalıcı koku ve finansal faydalar, çok sayıda yetişkin sigara içicisi ile rezonansa girecek. 20 yıl boyunca sigara içen ve yalnızca JUUL kullanarak geçiş yapmayı başaran biri olarak, bu kampanyadan inanılmaz derecede etkilendim ve İngiltere'nin 7,4 milyon yetişkin sigara tiryakisinin liderlerini takip etmeleri ve Geçiş Yapması için ilham vermesi için sunduğu potansiyelden heyecan duyuyorum ”.

“Geçen yıl İngiltere'de piyasaya sürdük ve şimdi ülke genelinde, Boots, Sainsbury’ler ve Asda gibi perakendecilerin yanı sıra, ülke genelinde çok sayıda önde gelen uzman vape mağazasında stoklarımızda bulunmaktadır. Önemli sigara içme noktalarında yetişkin sigara içenlere ulaşmak için ülke çapında ilk kampanyamızı başlatmanın ve aynı zamanda ürünlerimizin gençlere ve nikotin olmayan kullanıcılara hitap etmemesini sağlamanın doğru zaman olduğuna inanıyoruz ”.

Hikaye anlatan kampanya reklamı, JUUL Labs marka ekibi tarafından, OMD tarafından satın alınan medya ve Clear Channel, JCDecaux, Exterion Media ve Outdoor Plus gibi çeşitli medya sahipleri tarafından işletilen sitelerle geliştirilmiştir.

Yayınlanan 2019-11-26 Pods Makaleler 0 1566

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu