Amerika'da ki yeni JUUL kullanıcılarının 30 günlük deneyimleri nasıl ?

Amerika'da ki yeni JUUL kullanıcılarının 30 günlük deneyimleri nasıl ?

Harm Redüksiyon Dergisi'nde geçtiğimiz hafta yayınlanan hakemli bir çalışma, altı aylık JUUL ürün kullanımından sonra, 30 günlük sigara kullanımından yoksun bırakıldığını bildiren sigara içenlerin oranının üç aylık takip değerlendirmesinde% 47'den% 54'e çıktığını buldu. Katılımcı örnek arasında altı aylık takip değerlendirmesinde% 54 (yani takip değerlendirmelerinde sigara içimi hakkında geçerli veriler sağlayan katılımcılar).

Mart ayında yayınlanan önceki bir hakemli çalışma, üç ay sonra, çalışma başlangıcında yanıcı sigara içen ve üç aylık takip değerlendirmesini tamamlayan katılımcıların neredeyse yarısının, önceki 30 yıl boyunca sigara içmeden başarılı bir şekilde uzak kaldığını bildirdi. JUUL başlangıç seti satın aldıktan sonraki günlerde.

Kayıtlı örnek: çalışmaya başlangıç ​​noktasına katılan tüm katılımcıların havuzu. Daha düşük yüzde sayıları, araştırmacıların çalışmadan ayrılan ya da soruya değerlendirme noktalarından birinde ya da her ikisinde cevap vermeyen katılımcıların “Son 30 gün içinde, bir ya da iki kez sigara içtiniz mi? 

Cevaplayıcı örnek: üç aylık ve altı aylık takip değerlendirme noktalarında sigara içimi ile ilgili geçerli veriler sağlayan çalışmaya katılan katılımcı havuzu.

Yetişkin sigara içenlere sigaraya bir alternatif sunmak için çalışmaya devam ettikçe, JUUL Labs, ürünlerimizin potansiyel halk sağlığı etkilerini inceleyen, dayanıklı tasarımlı preklinik, klinik ve davranışsal araştırmaları yürütme ve destekleme konusunda kararlıdır. Davranışsal araştırma programımız, yetişkin sigara içenlerin JUUL ürünleriyle nasıl etkileşime girdiğini ve bu özelliklerin sigaralardan nikotin alternatifine geçiş olasılığını etkilediğini değerlendirmek amacıyla bugüne kadar dünyanın her yerinden 70.000'den fazla katılımcıyı kaydetmiştir.

Bu araştırma programı, JUUL Labs'ta yaptığımızın bel kemiğidir. Ürünlerimizin gerçek dünyadaki etkilerini gözlemlemenin zaman aldığını biliyoruz, bu nedenle on binlerce uygun yetişkin katılımcıya JUUL ürünlerini ve yanıcı sigaraları kullanmalarını isteyen çok sayıda uzun süredir devam eden uzunlamasına çalışmalar yaptık. Bu çalışmada gelecekteki takip değerlendirmelerini 18 aya kadar sürdürmeyi planlıyoruz.

Katılımcıların zaman içinde davranışlarını nasıl değiştirdiğini gözlemlemek, ürünümüzün yetişkin sigara içicilerini yanıcı sigaralardan uzaklaştırmak için oynadığı rol hakkında değerli bilgiler verir. Bu bilgilerle, yetişkin sigara içicilerinde hangi faktörlerin yoksunluk oranlarını artırdığını ve sigara tüketimini en aza indirdiğini öğreniyoruz.

Önceki ve 30 günlük sigara bırakma oranındaki bu% 7'lik artış - üç ve altı aylık izlemedeki takip değerlendirmelerini tamamlayan katılımcı grubu arasında - görülmemiş ve inanılmaz derecede umut verici. JUUL gibi bir ürünün yetişkin sigara içenler üzerindeki potansiyel etkisini değerlendirmek, yetişkin bir sigara içicisinin sigaradan bir alternatife geçişi gibi, zaman ve sabır alır. Bu çalışmanın sonuçları, JUUL ürünlerine zaman içinde uzun süre erişimin ve kullanımın, sigara kullanımından kaçınma olasılığının daha yüksek olabileceğini göstermektedir.

Çalışmada, temel olarak tütün kullanmayan lezzetleri kullanan katılımcıların, altı aylık takip değerlendirmesinden önceki 30 gün içinde sigara içmemiş olma olasılıklarının daha yüksek olduğu tespit edildi. Örneğin, öncelikle tütün lezzetlerini kullananlara kıyasla, 30 günlük sigara bırakma öncesi rapor edilme olasılığı, Nint ve Mango lezzetlerinin birincil kullanıcıları arasında sırasıyla% 46 ve % 40 daha yüksekti.


Bu toplu bulgular ve sundukları potansiyel halk sağlığı etkisi ile inanılmaz şekilde teşvik ediliyoruz. Bu rakamların, dünyanın bir milyar yetişkin sigara içicisi bağlamında temsil ettiği etkiyi hayal edin. Bu yetişkin sigara içenlerin yarısından fazlasının yanıcı sigaralardan nikotin alternatifine geçtiğini hayal edin. JULUL Labs'ta bunun için çalışıyoruz.

Bilimsel Araştırmalara Taahhüdümüz
Şimdiki bilimsel kanıtları daha klinik öncesi, klinik ve davranışsal araştırmalarla büyütmeyi dört gözle bekliyoruz. Bunun gibi uzunlamasına çalışmalar, yetişkin sigara içenlerin ürünlerimizi gerçek dünyada nasıl kullandıklarına dair değerli bilgiler veriyor ve şu ana kadar gördüğümüz sonuçlar, yetişkin sigara içicilerin zaman içinde yanıcı sigaralardan uzaklaşmasına yardımcı olabileceği potansiyelini yansıtıyor olabilir.

Doğru ve konuyla ilgili sorular sormaya ve bulgularımızı şeffaflıkla sunmaya devam edeceğiz.

Yayınlanan 2019-11-14 Pods Makaleler 0 1202

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu