Türkiye'de yayınlanan yanlış haberler!

Türkiye'de yayınlanan yanlış haberler!

Türkiye'de tamamen yanlış haberler yapılmaktadır. Elektronik sigara zararlı. Bundan dolayı ölümler oldu gibi haberler yanlıştır. Ölüm vakalarının sebebi THC maddesidir. 

Yetişkin sigara içenlerin yanıcı sigaraları bırakmalarına yardımcı olmak için var olan JUUL, durumu yakından takip ediyor. Açık olmak gerekirse, ürünlerimizin içerikleri, esrarla ilgili ürünlerde bulunanlar gibi THC'yi, esrardan türetilmiş herhangi bir bileşiği veya E vitamini bileşiklerini içermez. CDC, FDA ve diğer halk sağlığı otoritelerinin çalışmalarını takdir ediyoruz ve bu konunun sonuna varacaklarından eminiz.

Vaping seni öldürür mü?
Hayır, vaping seni öldürmez. Görünüşe göre, yasadışı, ev yapımı likitlerin veya THC ile doldurulmuş JUULpodu, hepsi karaborsa THC kapsüllerinin yasadışı kullanımıyla bağlantılı. Bununla birlikte, MSM, gönül rahatlığı ve ölenlerin sadece normal gazeteler olduğuna inanmanızı sağlar.

Ancak bu durum böyle değil. Olan bu değil.

CDC'deki bulaşıcı olmayan hastalıklardan sorumlu kıdemli danışman ve başkan yardımcısı Dr. Ileana Arias, Rolling Stone'a, vakaların çoğunun geleneksel ecigs veya vape cihazlarıyla değil THC arabalarıyla ve / veya baklalarla bağlantılı olduğunu söyledi.

Benzer şekilde, 12 Ağustos'ta, Kaliforniya'daki Kings County'deki hastanelere benzer akciğer sorunları olan bir grup insan kabul edildi.

Ve tahmin et ne oldu? Hepsi karaborsadan satın alınan THC kapsüllerini ve / veya buharlarını kullanıyordu. Bunu yapan bir RDA veya vape tankı DEĞİLDİR, içindeki sıvıydı - yasa dışı olarak halk sağlığı için endişe duymadan yapılan bir sıvıydı. Ve en kötüsü? Karaborsada yapıldığı ve dağıtıldığı için, bu katil THC kapsüllerinin kaynağını takip etmek imkansız.

Bu öldürücü THC kapsüllerinin içindeki ana bileşen, yağlar gibi görünüyor - özellikle E Vitamini yağları.

Pediatrik pulmonoloji şefi Melodi Pirzada'ya göre, “Solunduğunda, E Vitamini gibi yağlar, yağ partiküllerinin akciğerlere solunmasına neden olan nadir bir durum olan lipoid pnömonide neden olabilir”.

Bu açıdan dolayı lütfen JUULpod'larını sağlığınız için doldurmaya çalışmayın. 

İngiltere'de elektronik sigara, İngiltere Kraliyet Hekimler Koleji ve Halk Sağlığı Koleji tarafından yoğun bir şekilde incelenmiştir. Her ikisi de esigaranın sigara içmekten% 95 daha güvenli olduğu konusunda hemfikir. 

İngiltere'nin hastanelerde ve eczanelerde vape dükkanları bulunmasının nedeni budur. Vaping'in bir neslin içindeki sigarayı öldürmenin 1 numaralı aracı olduğunu biliyor. Bu nedenle NHS, Halk Sağlığı İngiltere ve diğer kamu kurumlarının birçoğu İngiltere'de vaping'i aktif olarak desteklemektedir. Bunu yapıyorlar çünkü biliyorlar ki vaping sigara içmekten daha güvenli ve biraz da değil. % 95'in üzerinde daha sağlıklıdır.

Yayınlanan 2019-09-28 Pods Makaleler 0 2102

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu