JUUL Labs Yeni Liderini, Politika ve Pazarlama Stratejilerini Değiştiriyor!

JUUL Labs Yeni Liderini, Politika ve Pazarlama Stratejilerini Değiştiriyor!

JUUL, ürünle ilgili reklamları kısıtlayacak ve taslak rehberlik konusunda İdareye lobi yapmayacaktır.

JUUL Labs bugün K.C. Crosthwaite hemen şirkete etkin CEO olarak katılacak. Kurucu ortaklar James Monsees ve Adam Bowen,  Kevin Burns'ün açıklaması istifa kararını takip ediyor.

Gelen yeni CEO K.C. Crosthwaite, yirmi yıldan fazla süredir devam eden küresel operasyonel, yönetim, paydaş ve düzenleyici katılım deneyimini beraberinde getiriyor. Altria Group Inc.’de Baş Büyüme Sorumlusu olarak, şirketin IQOS’un ABD’ye girmesiyle ilgili ticari ve düzenleyici çabalarda yanıcı sigaralara alternatif olarak genişlemesini denetlemiş ve kilit bir rol oynamıştır. Ayrıca JUUL Labs’ın yönetim kurulunda gözlemci olarak görev yaptı.

Yeni rolünde Crosthwaite ve tüm JUUL Labs liderlik ekibi, sektördeki sorumlu liderlik amacına uyum sağlamak için şirketin uygulamalarını ve politikalarını kapsamlı bir şekilde incelemeye devam edecektir. Hemen yürürlüğe giren JUUL Labs, şirketin:

- Amerika’daki tüm yayın, basılı ve dijital ürün reklamlarını askıya almak.
- İdare'yi taslak rehberliği konusunda lobi yapmaktan kaçınmak ve yürürlüğe girdiğinde nihai politikaya tam olarak destek olmak ve uymak için çalışmak

Duyuru üzerine yaptığı açıklamada, Crosthwaite: “Yetişkin sigara tiryakilerinin ezici bir şekilde JUUL gibi alternatif ürünleri seçtiği bir geleceğe inandım. Kurulduğu günden bu yana bu şirketin görevi buydu ve bu yönde büyük adımlar attı. Ne yazık ki, bugün bu gelecek kabul edilemez düzeyde genç kullanımı ve sektörümüze olan halkın güvenini aşınmasından dolayı risk altında. Bu çerçevede, düzenleyiciler, politika yapıcılar ve diğer paydaşlarla birlikte çalışmak ve faaliyet gösterdiğimiz toplumların güvenini kazanmak için çaba göstermeliyiz. Bu, açık bir diyalog davet etmeyi, başkalarını dinlemeyi ve endişelerine cevap vermeyi içerir. ”

Burns, “JUUL Labs'da çalışmak bir onurdur ve şirketin yanıcı sigaraları ortadan kaldırma misyonunun hayati önem taşıdığına inanıyorum. Ekibimin, yalnızca yetişkinlere yönelik sigara içenler için tasarlanan bu ürünlerin reşit olmayan kullanımlarıyla başa çıkmak için sektörde ihtiyaç duyulan kategorideki eylemlere öncülük etme çabalarından gurur duyuyorum. JUUL Labs'a katıldığımdan beri, hiç durmadan çalıştım, küçük bir firmanın dünya çapında bir işe dönüşmesine yardımcı oldum, bu yüzden birkaç hafta önce, şimdi istifa için doğru zaman olduğuna karar verdim. Şirketin dizginlerini, şirketin yolculuğunun bir sonraki aşamasına tam olarak uygun olan K.C.'nin yetenek setine sahip birine güvenle verebildiğim için minnettarım. ”

Burns’ün önderliğinde JUUL Labs, dünyadaki milyonlarca yetişkin sigara içicisine alternatif sunmaya yardımcı oldu ve gençlerin kullanımıyla mücadelede agresif adımlar attı. Burns’ün görev süresi boyunca JUUL Labs, ABD’de faaliyet gösteren 300'den az çalışanı olan ve dünyadaki 20 ülkede binlerce çalışanı ve işletmesi olan bir şirkete büyüdü. Burns, endüstri lideri üretim ve kalite kontrol standartlarını uyguladı.

Burns ayrıca, buhar ürünlerinin reşit olmayan kullanımıyla mücadelede endüstri lideri faaliyetlerin uygulanmasını denetlemiştir. JUUL Labs, Tütün 21 (T21) yasalarını şiddetle savundu, tütün ve mentola dayalı olmayan aromalı JUULpod'ların tüm geleneksel perakende satış ortaklarına satışını durdurdu, çevrimiçi yaş doğrulamasını geliştirdi, ABD merkezli Facebook’u durdurdu ve Bu hesaplarda başkaları tarafından oluşturulan uygunsuz sosyal medya içeriğini kaldırmak için Instagram hesapları ve çalışmaları. Şirket ayrıca, yasa dışı ve potansiyel olarak tehlikeli sahte ve uyumlu ürünlerle mücadele çabalarını yoğunlaştırdı. En son olarak, JUUL Labs, JUUL ürünlerinin satışını otomatik olarak sınırlayan perakende mağazalarında teknolojiyi yaymaya başladı; devlet tarafından verilen bir kimlik, yaş ve kimlik geçerliliğini doğrulamak için elektronik olarak taranarak diğer tütün ürünleri ve alkolün standartlarını aştı.

Monsees ve Bowen şunları söyledi: “Kevin işimizi küresel bir işe dönüştürdü ve misyonumuza olan bağlılığı ve tutkusuyla inanılmaz derecede minnettarız. K.C. Yanıcı sigaralara alternatiflerin potansiyelini ve gençlik kullanımıyla mücadele ihtiyacını uzun zamandır anlamıştı ve bu kritik aşamada ekibimize liderlik etmesini dört gözle bekliyoruz. ”

Yayınlanan 2019-09-26 Pods Makaleler 0 1286

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu