Amerika'da sigara satışları 2 yılın en az seviyesine JUUL sayesinde ulaştı!

Amerika'da sigara satışları 2 yılın en az seviyesine JUUL sayesinde ulaştı!

En son ABD sendikası veri izleme sigara satışları sürekli düşüşler gösterirken, JUUL, kombine sigara paketi ve JULULPOD hacimlerinin payını almaya devam ediyor. 18 Mayıs 2019 tarihinde sona eren dört haftalık döneme ait en son Nielsen verilerine göre, sigara hacimleri bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 11,2 gibi bir düşüş kaydetti.

Bu benzeri görülmemiş düşüş, sigara endüstrisinin 2018'in ikinci yarısından bu yana yaşadığı bozulmaların bir devamıdır; burada sigara kategorisi, tarihi hacmin karşı karşıya kalmasıyla, JUUL’un ABD’deki sigara paketlerinin ve JUULpod’ların yüzde payının artmasıyla birlikte, ortalama hacmin yüzde 5’ten daha fazla değer kaybettiği görülmektedir. Bu sigara düşüşleri 2019'a yükselmeye devam etmiştir. Bu bozulmaların etkisi, sigara hacimlerindeki yıllık yüzde 1'lik bir düşüş bile, ABD kategorisinden kaybolan yaklaşık 125 milyon yanıcı sigara paketini temsil ettiğinden, önemlidir.

Ottawa Üniversitesi Sağlık Hukuku, Politika ve Etik Merkezi'nden David Sweanor, Winston-Salem Gazetesi'nde, bu son raporun “tütün / nikotin pazarına ne kadar önemli ölçüde çarptığına dair daha fazla delil olduğunu” söyledi. bu da, eğer toplum bilinci ve kamu politikasının böyle bir geçişi engellemekten ziyade kolaylaştırması halinde, ölümcül sigara kullanımının ne kadar çabuk azaldığı sorusunu gündeme getiriyor. ”

Çok sayıda faktör, sigaradaki uzun vadeli eğilimi azalttı, ancak son 12 ay içinde en büyük katkıda bulunanın, yetişkin sigara içenler için gerçek bir alternatif olarak JUUL ürünlerinin büyümesi olduğuna inanıyoruz.

Bu veriler cesaret verici bir eğilimdir ve JUUL Labs'ın sigaraları gidermek için yorulmadan çalışmaya devam etmelerinin nedeni budur.

Yayınlanan 2019-06-07 Pods Makaleler 0 1700

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu