JUUL yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor.

JUUL yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor.

- En büyük esigara startup'ı Juul Labs, hızla büyüyen bir iş gücünü barındırmaya çalışırken San Francisco şehir merkezinde 29 katlı bir bina satın almak üzere görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor.

- Juul sözcüsü, şirketin genel sayısının geçen yıl 2.000 kişiden fazla olduğunu ve bu kişilerin çoğunun San Francisco'da olduğunu doğruladı.

-San Francisco Chronicle, anlaşmanın emlak konusunda uzman olmayan bir teknoloji şirketi için San Francisco tarihindeki en büyükler arasında olacağını belirtti.

Finansman alanında 12 milyar dolardan fazla artış gösteren bir e-sigara startup'ı olan Juul Labs'ın, San Francisco şehir merkezinde hızla büyüyen personelini barındıracak yüksek katlı bir bina satın alma anlaşmasına yakın olduğu bildiriliyor.

Çarşamba günü San Francisco Chronicle’daki bir rapora göre Juul, şehrin Finans Bölgesi’ndeki Transbay bölgesine yakın 29 katlı bir bina olan 123 Mission Street’te görülmeye değer. Raporda, yakın zamanda kentin gelişen Dogpatch semtinde Pier 70'in yakınında yenilenmiş bir tarihi bina satın alındığı belirtildi.

Juul sözcüsü Ted Kwong raporu onaylamayacak, ancak şirketin San Francisco genel merkezinde bulunan işçilerin çoğunluğu ile geçen yıl 200 çalışandan 2.000'e çıktığını söyledi.

San Francisco Chronicle raporuna göre, söz konusu bina şirketin mevcut ofis alanının beş katı büyüklüğünde ve en son 2018 yılında 290 milyon dolara satıldı. Juul binayı satın alırsa, rapora göre, anlaşma emlakta uzmanlaşmamış bir teknoloji şirketi için San Francisco tarihinin en büyüklerinden biri olacak.

Yayınlanan 2019-05-05 Pods Makaleler 0 1804

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu