Juul Türkiye Sınırlı Garanti ve Destek Nasıldır ?

Juul Türkiye Sınırlı Garanti ve Destek Nasıldır ?

Garanti neyi kapsıyor?

JUUL Labs garantisi, yalnızca cihazın kullanım kurallarına tabi olan JUUL ürünlerindeki malzemeler veya üretim hataları için geçerlidir ve cihazı yetkili bir JUUL distribütöründen satın aldıktan sonra bir yıl boyunca geçerlidir.Türkiye'de şuan için sadece juulpod.com.tc sitesinden aldığınız ürünler için geçerlidir. 

Garanti kapsamında olmayanlar nelerdir?

1. Garanti, JUULpod kartuşları için geçerli değildir.

2. Kaza, hasar, yanlış kullanım, sel, yangın, deprem ve diğer dış sebeplerden kaynaklanan hasarlar

3. Cihazın sıvı ile teması (örneğin yağmur, odadaki aşırı nem, kuvvetli yoğunlaşma kaybı veya diğer sıvılarla temas nedeniyle) ve ayrıca yüksek sıcaklık veya olumsuz çevresel koşullara maruz kalma sonucu oluşan hasar (örneğin, kum, yiyecek, kir ve benzeri maddeler

4. Cihazın yanlış kullanımından kaynaklanan hasarlar, yani JUUL Labs tarafından hazırlanan kullanım talimatlarında belirtildiği şekilde yanlış kullanım.

5. Cihazın veya bir parçasının işlevlerini veya yeteneklerini değiştirmek üzere değiştirildiği durumlarda.

6. Cihazda meydana gelen hasar 1) JUUL Labs tarafından izin verilmeyen veya önerilmeyen aksesuarları veya ekleri kullanırken ve 2) JUUL Labs tarafından yetkilendirilen veya önerilen aksesuarları veya ekleri kullanırken 3) JUUL Pod'ları yeniden doluma uygun değildir.Podlar bitince tekrar başka likitle doldurup kullanırken. 

7. Çizikler ve diğer plastik hasarlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, giyme veya kullanımdan kaynaklanan görünüm hasarları.

8. Hasar görmüş, silinmiş veya sahte seri numarası olan herhangi bir cihaza

9. Çalışma sırasında pil performansındaki doğal düşüş. Çalışma sırasındaki pil performansındaki doğal düşüş hakkında en eksiksiz bilgi için JUUL Labs destek servisine başvurun.

Cihazın açılması, sökülmesi veya kesilmesi her türlü girişim, sınırlı garantiden otomatik olarak çıkarılır.

Garanti nasıl kullanılır?

Üreticinin sınırlı garanti kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirmek için alıcı şunları yapmalıdır:

1. Sınırlı garanti şartlarını 1 yıl boyunca inceleyin ve cihaza uygulandığından emin olun.

2. Bir garanti başvurusu yaparken, cihazı satın aldığınızı onaylamanız gerekebilir. Lütfen juulpod.com.tc adresinden sipariş verin. 

3. Cihazın satın alındığı tarihte veya bu tarihi onaylayan belgelerde veri bulunmadığında, JUUL Labs, garanti süresini cihazın seri numarasına göre belirlenen teslim tarihine göre hesaplar.

4. Garantiyi kullanmak için, bize lütfen whatsapp hattımız üzerinden ulaşın. 

Cihazımı geri ödeme için iade edebilir miyim?

Harcamaların geri ödenmesiyle cihazın iadesi ancak cihazın kullanılmaması ve alıcının satın alım tarihinden sonraki 14 gün içinde doğrudan satın alma yerine uygulanması durumunda mümkündür. İzinsiz açılmaya karşı koruma mührü hasar görürse para iade edilemez. 

Sahte cihazlar

JUUL Labs, yetkisiz ve sahte cihazlarla mücadele için her türlü çabayı gösterir. Türkiye'de JUUL cihaz ve podlarını satın alırken dikkatli olmanızı öneririz. Sahte cihaz satın alma maliyetini geri kazanamayız ve bu tür konulardaki anlaşmazlıkların çözümüne yardımcı olamıyoruz. 

Bizden alacağınız tüm JUUL ürünleri hepsi orijinaldir. Tüm ürünlerimizi JUUL Amerika ve Juul Ingiltere'den alıp sizlere ulaştırıyoruz. 

Yayınlanan 2019-01-19 Pods Makaleler 0 5192

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu