Juul Podum neden akıtıyor ?

Juul Podum neden akıtıyor ?

Bu arızaların ana nedeni, büyük olasılıkla basınç ve sıcaklıktaki değişikliklerdir. JUUL Pod'ların dahili basıncı, amaçlanan şekilde çalışmaya devam etmek için belirli bir eşik içinde kalmalıdır. Sıcaklıktaki beklenmedik bir artış, kapsüllerin içindeki basıncı artırabilir ve bu da sızıntıya neden olabilir.

Başlangıçta doldurulurken, küçük sıcaklık değişimleri, başlangıçtan itibaren kusurlu olan kapsülleri yaratabilir. Nakliye işlemi sırasında sıcaklık ve basınç değişimi de bir faktör olabilir.

Sıcak bir günde bir arabada bir podu kazara bırakıp, döndüğünüz de bu durumu kendiniz yaşayabilirsiniz.

Sıcaklık ve basınç sorunlarının ötesinde, bazı fiziksel anormalliklerden kaynaklanan hatalı kapsüllerin ortaya çıkma ihtimali vardır.

Gönderi sırasında güçlü fiziksel etkilerin görülme sıklığı (ki bu pek olası değil), buradaki ana suçlu, muhtemelen kapsülün sarmallarının kırılganlığıdır.Bu bobinler, her bir podun altından iki minik metal plaka biçiminde çıkıntı yapar. Bu plakalar bataryanın bataryaya bağlandığı yerlerdir ve oldukça incedir.

Çıkıntı yapan metal plakalar, her bir kapsülün içinde görebileceğiniz iç metal bobine bağlanır. Bu, kapsülün içindeki metalin bu metalin içinden geçmesi için bir açıklık olduğu anlamına gelir ki bu da en olası sızıntı noktasını oluşturur.

Bu alandan çok az miktarda sızıntı normaldir, ancak kapsülün dışında belirgin miktarda likit varsa, kapsülün sızıntı yaptığı söylenebilir.

Yukarıdaki resimlerde, bu plakaların yaklaşık 75 derecelik bir açıda büküldüğünü fark edeceksiniz. Bu, aşağıda gösterilen batarya pinlerine güvenilir bir bağlantı sağlamak içindir:

Bu metal plakalardaki bükülme birazcık kapalıysa, bağlantı sorunlarına neden olabilir. Bu plakaları manuel olarak düzeltmeye çalışmak, JUUL Pod'larınızın sızma riskini artırır ve gerçekten de zorluğa değmez.

İdeal vaping deneyiminin yanı sıra, hatalı kapsüller kullanmak istenmeyen yan etkilere yol açabilir.


Zayıf pil bağlantısı
Tıkanmış Hava Akışı
JUUL’u şarj edememek
Sızan bir kapsülün ömrünü uzatmaya ne kadar uzun zaman kalırsa, daha zorlu koşulların geliştirilme şansınız o kadar artar ve sonuçta JUUL'unuzun erken bozulmasına neden olur.

Neyse ki başka bir seçenek daha var:

Sızan Pod'ları Atmak
Çok sızan herhangi bir kapsülün kullanılmasını tavsiye etmeyiz.

Bu uzun vadede size bir sürü başağrısı ve potansiyel olarak da biraz para kazandıracak.

Eğer kötü hissediyorsanız (JUUL Pod'lar oldukça pahalı.) Doğrudan JUUL’un web sitesinden yeni bir kapsül paketi isteyebilirsiniz.

Şimdi şöyle düşünebilirsiniz: “Tamam, sızdıran bölmeyi attım, ama bazı meyve suyu zaten aklıma sızdı ve şimdi JUUL'um doğru bir şekilde tad vermiyor!”

Eğer podu çok fazla sızmadan önce çıkardıysanız, daha düşük yan etkiler genellikle JUUL'un Temizlenmesi ile ilgili kılavuzumuzu izleyerek kolayca düzeltilebilir.

Neredeyse mükemmel…

Ancak, kusurlu bir dünyada, her zaman öngörülemeyen bazı olaylar olacaktır.

İyi günler sevgili juulpod.com.tc müşterileri yakında görüşürüz.

Yayınlanan 2018-12-08 Pods Makaleler 0 11719

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu